ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

Система за избор на продукти и консултации medias

Сачмени лагери с ъглов контакт
КОНТАКТ
 
Сачмени лагери с ъглов контакт

Едноредови сачмени лагери с ъглов контакт

Едноредовите сачмени лагери с ъглов контакт са неразглобяеми елементи с масивни външни и вътрешни пръстени и сачмени венци със сепаратори от полиамид, листова стомана или месинг. Работните пътечки на вътрешните и външните пръстени са разместени една спрямо друга по посока оста на лагера. Лагерите са отворени и капсуловани. Способността за поемане на ъглово изкривяване е много малка.

X-life

Много ог размерите на сачмените лагери с ъглов контакт се предлагат в изпълнение Х-life. Тези лагери са отбелязани в таблиците с размери. Лагерите с X-life-качество имат подобрена геометрия на работните пътечки, както и оптимизирани повърхности. По този начин чувствително се повишава граничното натоварване на умора на лагерите. При изчисляване на модифицираната продължителност на живот се достигат до 50% по-високи стойности. При определени приложения лагеруването може да бъде разчетено за по-малко място.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам