ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ
 
Публикации
 

Каталог | 2019-01
Rolling bearings
Ball bearings, Roller bearings, Needle roller bearings, Track rollers, Bearings for screw drives, Insert bearings/housing units, Bearing housings, Accessories

 
КОНТАКТ
 
Търкалящи лагери и плъзгащи лагери

Аксиални иглени венци / аксиални опорни шайби / аксиални иглени лагери

Аксиални иглени венци

Аксиалните иглени венци се състоят от аксиални сепаратори от пластмаса или метал и интегрирани иглени ролки, имат много малка аксиална монтажна височина. Те поемат големи аксиални сили в една посока. Радиалните натоварвания трябва да бъдат поети отделно. Аксиалните иглени венцш предполагат използването на закалени и шлифовани повърхности като работна повърхност.

Шайби за аксиални лагери

Шайбите за аксиалните лагери са щанцовани, закалени в дълбочина, полирани и могат да бъдат използвани като шайби за вал или корпус. Тези пръстени са подходящи в случаите, когато съседният граничен машинен детайл не е закален, но въпреки това е достатъчно твърд и точен по форма.

Аксиални иглени лагери

Аксиалните иглени лагери се състоят от аксиални иглени венци и шайби за аксиални лагери с центриращо опорно стъпало. Те могат да се комбинират с иглени втулки, иглени и иглени лагери. Опорната повърхност за игления венец трябва да е закалена и шлифована.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам