ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

Система за избор на продукти и консултации medias

КОНТАКТ
 
Лагери за сачмено-винтови двойки

Аксиални сачмени лагери с ъглов контакт

Към лагеруванията на винтовите предавки се поставят изисквания, които традиционните лагери заради конструкцията си често не могат да изпълнят. За конструирането на по-точни, по-товароносими, по-корави, с ниско триене, с по-лесен монтаж и без необходимост от поддръжка лагерувания за високодинамичните работни състояния на винтовите вретена, INA/FAG поддържат голямо разнообразие от аксиални сачмени лагери с ъглов контакт. С този продуктов спектър се разрешават по най-добрия начин всички технически и икономически изисквания към лагерите на подавателното вретено.

многоредови изпълнения

Аксиалните сачмени лагери с ъглов контакт биват едноредови, двуредови или триредови готови за монтаж елементи. Те са самоблокиращи и се състоят от дебелостенни външни пръстени със стабилна форма, сачмени венци и вътрешни пръстени от една или две части. Външният пръстен при много от сериите има отвори за присъединяване на лагера с фланци към конструкцията. Пръстените на лагерите са изработени така, че след затягане на пръстените с прецизна гайка с канали се постига определен предварителен натяг.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам