ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

Система за избор на продукти и консултации medias

Лагери с кръстосанои ролки
 
Публикации
 

Печатно произведение | 2003-06
Crossed roller bearings
for high precision applications

 
КОНТАКТ
 
Търкалящи лагери и плъзгащи лагери

Лагери с кръстосани ролки

Лагерите с кръстосани ролки са лагери за точни приложения, които по размери отговарят на ISO 18 по DIN 616. Те се състоят от външни пръстени, вътрешни пръстени, търкалящи тела и ограничителни елементи от пластмаса. Външният пръстен е съставен и е хванат с три фиксиращи пръстена.

С Х- подредбата на цилиндричните ролки тези лагери поемат с един лагерен възел аксиални сили от двете посоки, както и радиални сили, натоварвания на преобръщащ момент и различни комбинации от натоварвания. По този начин конструкциите с два лагерни възела се намаляват до такива с един. Лагерите с кръстосани ролки са много корави, работят много точно и се доставят с нормална хлабина, без хлабина или с предварителен натяг. Фиксирането на външните пръстени на лагерите в присъединителната конструкцията става лесно посредством затягащи пръстени.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам