ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

Система за избор на продукти и консултации medias

 
КОНТАКТ
 
ELGES- шарнирни лагери, плъзгащи втулки, шарнирни глави

Хидравлични шарнирни глави

Шарнирните накрайници за приложение в ходравликата са оборудвани с радиални шарнирни лагери GE..-LO или GE..-DO. Те имат плъзгане стомана/стомана, поемат радиални сили по посока на опън или натиск, пренасят движения и сили с малки моменти и са подходящи за променливи радиални натоварвания. Накрайниците могат да се завият с резба в опашката или да се заварят при кръгли респ. правоъгълни краища за заваряване.

Накрайниците с кръгли краища за заваряване имат 45° заваръчна фаска и възможност за центриране чрез разположения в центъра затегателен щифт. Те са особено подходящи за бутални пръти. Шарнирните накрайници за приложение в хидравликата с правоъгълно сечение са подходящи за цилиндрични дъна. Накрайниците са шлицовани от двете страни до d = 50 mm, и над d = 50 mm едностранно и могат да се мажат допълнително през конусен накрайник.

със затегателно приспособление с резба

GIHNRK..-LO са съгласно DIN 24 338, ISO 6 982 за нормални хидравлични цилиндри съгласно Cetop-препоръка RP 58 H, DIN 24 333, DIN 24 336, ISO/DIS 6 020 I и ISO/DIS 6 022.

Шарнирните лагери са фиксирани в шарнирния накрайник с осигурителни пръстени . Затегателното приспособление с резба има два болта с вътрешни шестостени по DIN EN ISO 4 762. GIHRK..-DO са особено подходящи за хидравлични цилиндри. Те имат минимални шарнирни разстояния при максимално използване на хода. Тези накрайници се предлагат и с шарнирни лагери GE..-UK-2RS, GE..-FW-2RS, които не се нуждаят от поддръжка.

с заварен край

GK..-DO са по DIN ISO 12 240-4-серия E, форма S, с кръгъл край за заваряване, центриращ щифт на дъното на тялото и 45°-заварявъчна фаска. Те са подходящи за закрепване към краищата на бутални пръти и дъна на цилиндри. Шарнирните лагери са фиксирани в шарнирния накрайник посредством двустранно разплескване.

GF..-DO се предлагат в масивно изпълнение с правоъгълен край за заваряване. Шарнирните лагери са фиксирани в шарнирния накрайник с осигурителни пръстени  и могат да се демонтират.  Тези накрайници са подходящи за закрепване към дъна на хидравлични цилиндри.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам