ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

Система за избор на продукти и консултации medias

Шарнирни накрайници
 
КОНТАКТ
 
ELGES- шарнирни лагери, плъзгащи втулки, шарнирни глави

Шарнирни глави без необходимост от поддръжка

Шарнирните накрайници, които не се нуждаят от поддръжка, се състоят от прътов накрайник и шарнирен лагер, който не се нуждае от поддръжка. Прътовият накрайник има външна или вътрешна резба. Шарнирният лагер е свързан неподвижно с детайла, който носи лагера. Накрайниците имат покритие от цинк с цел защита от корозия.

Шарнирните накрайници поемат радиални сили по посоката на опън и натиск. Те са подходящи за бавни движения при малки до средни ъгли на завъртане, за едностранни натоварвания и при определени условия за променливи натоварвания (с GE..-UK-2RS и за променливи натоварвания). Капсулованите шарнирни накрайници имат маншетни уплътниения от двете страни и по този начин са защитени от замърсяване и водни пръски.

Шарнирните накрайници по DIN ISO 12 240-4-серия E имат радиални шарнирни лагери GE..-UK или GE..-UK-2RS с плъзгане от твърд хром/PTFE-свързващо вещество или твърд хром/ELGOGLIDE® и вътрешна или външна дясна респ. лява резба. Посредством малките по размер уши те позволяват компактни конструкции.

Шарнирните накрайници по DIN ISO 12 240-4-серия К имат радиални шарнирни лагери GE..-PW с плъзгане от стомана/PTFE-фолио и вътрешна или външна дясна респ. лява резба.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам