ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

Система за избор на продукти и консултации medias

Въртящи опори
 
Публикации
 

Каталог | 2012-02
Slewing rings

 
КОНТАКТ
 
Търкалящи лагери и плъзгащи лагери

Въртящи опори

Въртящите опори на INA се приемат в цял свят за върхово постижение в областта на търкалящите лагери. Тези машинни елементи са се доказали многократно, те са с висока товароносимост, могат да се прилагат в различни области и са много ефективни. С конструкцията си те поемат сигурно с един лагерен възел радиални, аксиални натоварвания и натоварвания на преобръщащ момент. Затова комбинациите от радиални и аксиални лагери често се редуцират до един лагер. По този начин чувствително се намаляват разходите за изграждането на придъединителната конструкция и монтажа на лагерите.

Въртящите опори са  двустранно капсуловани, намазани са с качествена грес, могат да бъдат мазани допълнително през нипел за мазане и са лесни за монтаж. Пръстените на лагера се произвеждат без зъбонарязване или за реализиране на по-опростени решения на задвижване със  зъбонарязване отвън респ. отвътре.

Въртящите опори на INA се предлагат като четириточкови лагери и катоЛагери с кръстосани ролки.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам