ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

Система за избор на продукти и консултации medias

Комбинации от тяло и лагер
 
КОНТАКТ
 
Лагери със затегателни елементи/ корпусни възли / обтегачи на вериги / опъвателни ролки на ремъци

Корпусни възли

INA-кобинациите от тяло и лагер се предлагат като тяло със стоящ лагер, тяло с фланцов лагер и тяло с лагер със затягащи елемнти в много на брой различни изпълнения. Комбинациите от тяло и лагер са готови за монтаж и се състоят от тела INA от сив чугун или от листова стомана, в които са интегрирани INA-лагери със затягащи елементи. За да бъде гарантирана функцията им и експлоатационната сигурност при всякакви условия, лагерите и телата са съгласувани едни с други.

Чрез сферичната обвиваща повърност на външния лагерен пръстен и кухия сферичен отвор в тялото комбинацията от тяло и лагер компенсира статични несъосности на вала; виж компенсиране на несъосности.

Приложението на комбинациите от тяло и лагер е предимно като фиксирани лагери, при ниски натоварвания и обороти те са подходящи за приложение и като освободени лагери.

Телата се свързват с конструкцията посредством болтове. За местата на свързване са достатъчни малки допуски.

 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам