КОНТАКТ

Schaeffler Technology Center – Training

Industriestr. 2
97483 Eltmann
Германия

Телефон +49 9522 71 503

Учебен център
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Допълнителна информация (например пътна карта, сертификати) за обект Eltmann ще намерите в Области.

 
Обучения

Тренинги

Обучения за дистрибутори - концепция на обучението

В основата на обвързването с клиентите стои изграждането на отношения на взаимно доверие. Задължителна предпоставка за създаването на доверие е компетентното консултиране, което е ориентирано към клиентските изисквания и представите им за съветване.

Тази представа е основата на новата концепция на предложенията за обучения за нашите дистрибутори. С помощта на знанията за свойствата и функциите на търкалящите лагери курсистът получава необходимите разяснения за подходящия за приложението избор на лагери. Тези знания са в помощ най-вече на нашите дистрибутори,така че от определянето на обозначенията на лагерите и типа им до подходящ избор на лагер да привлекат своите клиенти.

Тази поставена цел отговаря на общия курс "Продукти и лагерни възли", който се разделя на двудневните обучения "Въведение в продуктите" и "Курс за усъвършенстване на ротационни лагери". Еднодневният курс "Курс за усъвършенстване на линейни лагери" допълва познанията за продуктите.

Разбира се курсовете Монтаж на ротационни лагери и Монтаж на линейни елементи се запазват. Също така в програмата се запазват Линейни практика, както и предложението на F´IS. Допълнително практическо обучение за плъзгащи лагери задълбочава познанията в областта на плъзгащите лагери.

Моля, имайте  в предвид: Ние предлагаме обучението на нашите дистрибутори по тяхно желание, а не като задължително. Запазваме си правото да не спазим датата за курс, поради недостатъчно участници или поради прекалено много записали се. Очаквайте винаги след Вашата заявка за участие съответното потвърждение. Също така си запазваме правото без предварително известие да изключваме от програмата отделни или всички курсове за обучение  .

 
 
 
 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам