КОНТАКТ
 
PUBLICATIONS
 
PUBLICATIONS
 
Продукти & Обслужване

X-life

X-life – печат за качество за измеримо повишаване на характеристиките

 
X-life – печат за качество за измеримо повишаване на характеристиките

X-life е печатът за качество на продукти с особено добри характеристики с марките INA и FAG. Те се отличават с по-дълъг живот и срок на експлоатация, които са резултат от по-високата динамична товароносимост спрямо досегашния стандарт.

 

X-life предимства

 
С X-life Ви се предоставят по-широки конструктивни възможности:
При еднакво натоварване и непроменено конструктивно пространство се удължава живота и срока на експлоатация на X-life лагера. Интервалите на поддържка могат да бъдат удължени.
И обратно. X-life лагерът поема в едно и също конструктивно пространство и при еднаква продължителност на живот по-високо натоварване.
Ако продължителността на живот и натоварването останат непроменени, X-life лагерите позволяват уплътняване на мощността, оптимизиране на конструктивното пространство и намаляване на теглото.
По този начин X-life лагерът има значителен принос към подобряване на цялостната ефективност.

X-life мероприятия

 
 
Стандартна повърхност
(например цилиндрично ролкови лагери)
  X-life повърхност
(например цилиндрично ролкови лагери)

Използването на най-модерни техники на производство и подобрени вътрешни конструкции повишава качеството на лагерите. Това води до по-добри и равномерни повърхнини и контактни повърхности и по този начин до оптимизирано разпределение на натоварването в лагера.

 

X-life Продукти

 
 
 
 
Close
 
 
 
 
 
 
Close

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам