Продажби / Дистрибутори

За Schaeffler Group критерий за всичко е клиентът.

За нас успехът на нашите клиенти означава успех за нашата фирма. Съответно нашите продажби се основават на мисълта за партньорство с нашите клиенти. 

На първо място ние поставяме възможно най-добро обслужване и изчерпателна консултация за клиентите по технически и търговски въпроси.

За контакти можете да намерите нашите специалисти в целия свят

Нашите представителства в цял свят - местни дружества, търговски или технически представителства осигуряват непрекъсната връзка с нашите клиенти и по този начин възможността да приемат и изпълняват незабавно техните желания.

Партньорството е неотменна част от организацията.

Нашите инженерингови и системни партньори са изцяло в услуга на нашите клиенти. Заедно с нашите клиенти ние искаме да постигнем най-високи резултати. Това се отразява не на последно място и в нашата вътрешна организация.

Разпределението по областите автомобилостроене, индустрия и търговия, както и разделянето по браншове е нашият отговор на изискванията на пазара за бърза реакция и гъвкавост. Въпросите, информацията, изискванията и желанията на нашите клиенти достигат бързо и сигурно на съответното място, от където може да се получи бърз и компетентен отговори да се вземат необходимите решения.

 
 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам