Доставчици

Ние сме горди, че можем да предоставяме на нашите клиенти като техни системни и инженерингови партньори нови идеи и отлични продукти.

Гарант за това са доставчиците, чиято дейност също е подчинена на тази цел. Заедно ние работим по непрекъснатото оптимизиране на нашите продукти и модули, поемаме иновационни предизвикателства, проверяваме нашата  база разходи и гарантираме съвместно нашата челна позиция на пазара.

Ние се стараем да предоставим на нашите клиенти максимално качество и обслужване - съвместно с нашите доставчици

Импулс за нашето всекидневно старание е нашата ориентация към изискванията на клиента и целта да постигнем оптимизиране на качеството на продуктите за нашите клиенти в автомобилната индустрия . Международната търговия в рамките на нашата фирмена група отговаря на високите изисквания, които ни поставят клиентите и се отличава с изключителна отговорност по отношение на качеството при работа с външни фирми.

Партньорството е основа за успешна работа с нашите доставчици

Ние избираме доставчици по обективни и последователни критерии и оценяме работата на доставчиците винаги въз основа на прозрачност в критериите. Иновативната готовност на нашите доставчици води до непрекъснато оптимиране на продуктите, което е предпоставка за гаранция на нашата конкурентноспособност по отношение на функционалност, качество и цена. Ние сме коректен и силен партньор за нашите клиенти - същото очакваме и от нашите партньори на пазара на средствата за производство, който за нас е глобално понятие.

 
 

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам