Search term

Електродвигатели

Дали стандартен електродвигател или високо специализирано електрическо задвижване – най-често сачмените лагери са най-подходящата конструкция. С над 100 годишен опит при сачмените лагери Schaeffler е идеалният доставчик и партньор в разработките за електродвигатели от всякакъв тип.

Разбира се имаме и всички други използвани конструкции търкалящи лагери в продуктовата си програма, като напр. цилиндрично ролкови лагери, сачмени лагери с ъглов контакт, шпинделни лагери, аксиални ролкови самонагаждащи лагери и т.н. Много от тези продукти можем да предложим като електро изолирани варианти или с керамично покритие върху някой от пръстените или керамични търкалящи тела, за да защитим оптимално срещу повреждащо протичане на електричество.

Освен нашите продукти разбира се разработването и консултирането се включват в нашето обслужване. В случай, че нашите каталожни продукти не могат да покрият Вашите изисквания, разработваме с удоволствие подходящ специален лагер в тясна съвместна работа с Вас.

Приложения за електродвигатели

Сигурно и ефективно лагеруване на движещите се машинни части – това е наша професия над 100 години. Ние сме едновременно надежден доставчик и партньор в разработките, когато става въпрос за лагеруване в електродвигатели. Какво можете да очаквате от нас: една широко обхватна каталожна програма – от най-просто до най-сложно ниво на решение – напаснато към Вашите потребности, рентабилност поради големите количества и производство с най-модерни технологии, гарантирано качество, което е еднакво в цял свят, напаснато към приложенията консултиране във всички фази на производствения цикъл. Задълбочените познания по браншове позволяват избор на оптимално лагеруване, голяма гама на лагерни изпълнения и оптимизиране на разходи, мощности и качество в холистичен подход.

Нашите решения за електродвигатели:

Рентабилност поради големите серии и въпреки това индивидуализация

Възползвайте се от многообразието на INA и FAG гамата! Schaeffler е разработил голяма каталожна програма от лагери, които постоянно се произвеждат серийно. Това осигурява доставки на изгодно съотношение цена-качество – и то световно. Ако нашата стандартна каталожна програма не покрива оптимално Вашите изисквания, не правете никакви компромиси. Заедно ще намерим решение - Schaeffler Group е силен партньор при разработките.

Услуги

Оптимален избор на лагери с Bearinx

Фокус в съветването при конструиране е изборът на лагери. Целта е вярно избраният Ваш продукт да Ви осигури преднина пред конкуренцията. С Bearinx ние създадохме водеща програма за изчисляване на лагери. С нея е възможно детайлно анализиране на лагеруванията – от единични лагери до комплексни предавки, например в ударна бормашина.

От комплексната конструкция до контактното напрежение в едно търкалящо тяло - нашата изчислителна програма гарантира оптимален избор на лагери и ви подпомага в това да създадете оптимална конструкция. Ние Ви показваме слабите места и можем да Ви помогнем при оптимизирането.

Share Page

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам