Search term

Система за управление на транспорта

Системата за управление на транспорта (TMS) е бъдещата система на Schaeffler за оптимизиране на заявките, поръчката, изпълнението и наблюдението на целия транспорт в мрежата на Schaeffler, както и за автоматизирането на таксуването и проверката на свързаните с тях транспортни разходи. TMS@Schaeffler е глобална програма, която помага на Schaeffler да управлява и контролира по-добре физическите работни потоци. Тя създава прозрачност за целия транспорт и свързаните с него разходи и подпомага Schaeffler при преминаването към напълно цифрово управление на веригата за доставки. За нашите доставчици TMS предлага уеб приложение, в което всеки доставчик може да види текущите заявки и да потвърди транспортните заявки, които действително са готови за вземане. Комуникацията с доставчиците на логистични услуги също се осъществява чрез TMS.

Интеграция на доставчици

Интеграцията на даден доставчик се извършва в четири стъпки:

  1. Доставка на информационното писмо
  2. Регистрация и настройки на уеб приложението TMS
  3. Обучение и сесия с въпроси и отговори
  4. Ежедневна работа

Schaeffler ще се свърже директно с Вас и ще Ви информира за процеса на интеграция. Всички подробности за регистрацията и графици ще бъдат съобщени по имейл.

Онлайн обучение за доставчици

Schaeffler предлага онлайн обучение за доставчици, което може да се проведе по всяко време и в момента е достъпно само на английски език. Уеб базираното обучение може да бъде достъпно по всяко време, ако се появят неясноти. Документацията за обучението съдържа допълнителна информация, съвети и трикове, както и списък със съкращения. Общите и често задаваните въпроси са документирани и предоставени в Въпроси и отговори за TMS.

Изтегляния

Ако имате въпроси, можете да пишете по всяко време на следния адрес: OR-HZA-OTM-Transport@schaeffler.com

Share Page

Schaeffler използва бисквитки, за да Ви гарантира оптимално използване. Чрез по-нататъшното използване на тази страница вие приемате използването на бисквитки. Допълнителна информация

Приемам